Voor iedereen die zin heeft om (weer) aan de slag te gaan!

Begin het nieuwe jaar goed en kom lekker buiten sporten bij Udiros Outdoor! Met vrienden, familie of de buren: samen sporten motiveert en inspireert. Van recreatief tot en met wedstrijdniveau, iedereen is welkom. Lekker beginnen aan het nieuwe jaar!

Daarom hebben we deze actie voor iedereen die ‘(wer…) Begjinne mei… ‘ sporten (wil). Of juist op zoek is naar een groep zodat je toch gaat trainen terwijl het binnen lekker warm is, er andere dingen wachten etc etc…. Bij deze actie kies je 4 gratis trainingen uit: dan kan bootcamp, hardlopen of survivalrun zijn. Je zit nergens aan vast, keuze is vrij (kan 4x bootcamp zijn, maar ook 1x hardloop,, 2x survival, 1x bootcamp) en je maakt op een leuke manier kennis met de mooie kanten van het samen buiten actief zijn. Doen jullie mee?

En als je de smaak te pakken hebt, dan kun je zelfs meedoen aan de U3Run! Op zaterdag hebben we de Mienskipsrun, laagdrempelig en gezellig, onder begeleiding van ervaren Outdoor atleten. Op zondag is de officiële U3Run, daar doe je met een Team van 3 mee en wordt er al wat meer van je verwacht. Natuurlijk kun je ook kiezen om eerst lekker door te trainen, tot dat je jouw uitdaging hebt gevonden. 

Dus nog even kort samengevat:  

  • Kies 4 gratis traingingen (hardlopen, bootcamp, survivalrunning) uit 
  • De trainingstijden vind je hier
  • Meld je voor je eerste training even aan via info@u3run.nl 
  • Wil je meedoen aan de U3Run op 3 maart 2024? Schrijf je hier in voor deze officiële survivalrun (hier zijn kosten aan verbonden)
  • Wil je meedoen aan de Mienskipsrun op 2 maart 2024? Geef dat dan aan tijdens de trainingen. Kosten voor de Mienskipsrun zijn 5 euro
Wil je meer weten? Dat kan door te bellen of appen met Robert-Jan Ritsema, via 06 256 875 80 of via info@u3run.nl. 
3 maart 2024