Zaterdag 5 maart - Briefing & U3 Vrijwilligers Run

We nodigen alle vrijwilligers uit op zaterdag 5 maart bij de sporthal aan de Master van Dijkpaad 4 in Nieuwehorne.
Vanaf 14:00 uur is het mogelijk om zelf of met elkaar de run te lopen.

Om 16.30 is de briefing in de kantine. De organisatie vertelt over de gang van zaken op zondag 6 maart. Je krijgt hier te horen waar je bent ingedeeld en de praktische instructies die je als vrijwilliger nodig hebt. De meeste vrijwilligers zijn hindernisjury op zondag. Het is daarom belangrijk om bij deze briefing aanwezig te zijn.

Alvast voorbereiden als hindernisjury? Bekijk het filmpje van de verschillende uitvoeringen van de hindernis waar je bij staat. 
Bekijk ook het filmpje “ODE aan de jury”  van onze Zwolse collega’s waarin je in 8 minuten wordt voorbereid op je taak als hindernisjury met een aantal tips en praktische voorbeelden! 

Zondag 6 maart - De Groenewegen U3 Run!

Hoe laat moet je waar zijn?
We verwachten de vrijwilligers die zich hebben ingeschreven voor de hele dag en voor de ochtend om 08.30 uur bij de inschrijfbalie voor de vrijwilligers in de sporthal.
 
Heb je de briefing op zaterdag gemist dan verwachten we je om uiterlijk 8:00 zodat we de jury instructies alsnog kunnen toelichten en je goed voorbereid aan je taak kunt beginnen! Help je alleen in de ochtend? Dan vragen we je om op je post te blijven tot je wordt afgelost door de middagploeg, dit zal rond 12:45-13:00 zijn.

Heb je je aangemeld voor de middag dan verwachten we je om 12.30 bij de inschrijfbalie voor de vrijwilligers in de sporthal. Heb je de briefing op zaterdag gemist dan verwachten we je om uiterlijk 12.00.

Eten & Drinken
Help je de hele dag dan krijg je bij het aanmelden een lunchpakket (eten en drinken). Ook als je een dagdeel helpt en je loopt zelf de run dan staat er een pakketje voor je klaar. Het is altijd goed om zelf ook nog wat extra’s mee te nemen. Als vrijwilliger krijg je ook 2 muntjes die je in de kantine kunt inwisselen.

Kledingtips
Let op als hindernisjury sta je de hele dag buiten; dus zorg voor voldoende (lagen) kleding, muts, regenkleding of cape en waterdichte schoenen.
Juryposten en andere vrijwilligers die buiten staan krijgen een hesje zodat ze herkenbaar zijn. Dit hesje na afloop graag inleveren.

Fiets
Kom zoveel mogelijk op de fiets naar de sporthal in verband met de beschikbare parkeerruimte.

26 feb 2023